Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Łączenie z usługami online , a po 2 minutach , że serwery mw3 są w tej chwili niedostępne.

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Kupiłem i zainstalowałem dziś mw3 , wszystko działa , single 1 misje przeszedłem i nadszedł czas na multi .

Pisze : Łączenie z usługami online , a po 2 minutach , że serwery mw3 są w tej chwili niedostępne , a na stronie pisze , że są .

Proszę o pomoc :x

Opublikowano

Restart gry i cierpliwość. Tak już jest. Raz wskoczy za 1 razem, raz za 5. Jeśli po 30sec nie zaskakuje anuluj i ponów

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Około 5 minut . Potem grałem co-op , przetrwanie z kolegą i pierwszy raz grało się dobrze , a za drugim razem wywaliło :|

Opublikowano

@up - spójność gry ma tu mało do gadania. To pewnie wina NATu jak ktoś tam wyżej słusznie wspomniał, albo kijowego neta / lagów.

Opublikowano

Dobra to powiedzcie jak sprawdzić spójność plików i ten nat . Lagów nie mam , bo net 50mb/s po kablu .

PS. Wczoraj wieczorkiem pograłem godzinkę na multi , ale wolę jeszcze wszystko sprawdzić .

Opublikowano

NAT sprawdzasz w "lobby" multiplayera - tam, gdzie masz "znajdź grę stwórz klasę" itp, pisze "Tryb Twojego NAT: "

Spójność plików gry:

Steam > Bilbioteka > PPM NA CoDMW3 Multiplayer > Właściwości >Pliki Lokalne gry > Sprawdź spójność

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...